Една жена беше похвалена, че отмъсти на правоимащата майка“, която

...
Една жена беше похвалена, че отмъсти на правоимащата майка“, която
Коментари Харесай

„Оправомощената майка нарежда да напусна собствената си градина, за да може тя да си направи пикник в нея – получих епично отмъщение“

Една жена беше похвалена, че отмъсти на „ правоимащата майка “, която изиска от нея да напусне личната си градина с цел да може да провежда пикник в него. Жената описа в детайли по какъв начин се е прибрала от работа и е намерила семейство и тяхното куче да се излежават на предната поляна, да играят игри и да хапват сандвичи.

Споделяйки историята си в Reddit, тя сподели: „ Живях в къща, която беше на една пресечка от публичен парк. Забелязах, че една събота се случват два футболни мача, с цел да отида до магазина за хранителни артикули беше камион, паркиран до моя парцел.

„ Пътниците на този камион бяха в моя парцел. Имаше две деца, облечени във футболни екипи, майка им и татко им и огромен доберман. Доберманът лежеше върху одеяло за пикник, родителите подреждаха фамилния обяд за пикник, а децата се гонеха едно друго - всички на поляната начело! Не можех да допускам на очите си. "

След като паркира на алеята си, дамата се изправи против „ правоимащата майка ", с цел да я помоли да напусне, така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР