Снощи в предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов,

...
Снощи в предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ИТН беше основно подозирана, че ще подкрепи ГЕРБ и ДПС

Снощи в предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов, сподели че Има Такъв Народ беше главно подозирана, че ще поддържа ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Това, което написа Слави Трифонов поставя завършек на всевъзможни спекулации ".

Доколкото разбрах от Величие са щели да вървят на диалози с контактната група, изясни Костадинов. „ Поне по този начин прочетох в един от уеб страниците. Не мога да потвърдя дали това е истина. Така че вероятно може би, в полза на истината няма от кое място другаде да пристигна поддържаха. ПП-ДБ от началото споделиха, че няма да поддържат. Ние също. Българска социалистическа партия също споделя, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи. "

За втори мандат на Движение за права и свободи няма смисъл да приказваме, те са стигматизирана групировка в България, съобщи Костадинов. „ Движение за права и свободи унищожава и корозира системата на българската държавност с заличаване на доверието в системата, със заробване в дословния смисъл на думата, политическо иго, които в Движение за права и свободи се трансформират в триглава ламя, която изяжда българския народ ".

Днес взехме решение Законопроект в Народно събрание, с който да се приключи тази порочна и позорна процедура да се гласоподава в Турция, сподели Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР