Нека да създадем временна комисия в Столичен общински съвет, която

...
Нека да създадем временна комисия в Столичен общински съвет, която
Коментари Харесай

Терзиев иска временна комисия за неработещите лифтове

„ Нека да създадем краткотрайна комисия в Столичен общински съвет, която да се занимава с проблема по отношение на неработещите лифтове , водещи до Витоша ”. Това предложи кметът на София Васил Терзиев.

Терзиев предложи в тази комисия да бъдат показани всички групи от СОС. “Нека да създадем съответен проект, който да бъде подсилен от всички, ” предложи още Васил Терзиев.

ГЕРБ-СДС предложиха прекратяване на контракта с “Витоша ски ” , която стопанисва лифтовете, водещи до Витоша, компанията да заплати неустойки по него и въпросът да бъде издигнат пред Надзорния съвет на Столичната общинска организация за приватизация и вложения (СОАПИ).От ПП-ДБ-СС отвърнаха, казвайки, че договорът не пази публичния интерес и в случай че въпросът бъде издигнат в съда, то Столична община ще бъде вкарана в юридически проблем.

От Българска социалистическа партия предложиха идната седмица да се организира изключителна транспортна комисия, на която да бъдат изслушани заинтригуваните страни.

Столичният общински съвет (СОС) организира изключително съвещание във връзка изясняване на събитията в интервала 2007-2024 година, довели до непрекъснатото прекъсване на работата на всички въжени уреди, осигуряващи достъпа от София до Природен парк „ Витоша “, се показва в уеб страницата на Столичната община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР