Жена беше похвалена, че се противопостави на заслужената“ си снаха,

...
Жена беше похвалена, че се противопостави на заслужената“ си снаха,
Коментари Харесай

„Заслужената снаха иска да изпека бисквитки за децата й – заплаших, че ще извикам полиция“

Жена беше похвалена, че се опълчи на „ заслужената “ си снаха, която се пробва да я трансформира в „ баба с резачка за сладки “. Жената, която е над 60 години, показа по какъв начин работи на цялостен работен ден - само че оказва помощ с гледането на деца, когато има опция за това.

Това обаче наподобява не е задоволително за нея „ правоимаща “ снаха, която желае тя да посвети целия си живот на внуците си. Тя сподели в Reddit: „ Синът ми и снаха ми са женени от към седем години към този миг. Те имат две деца. Всичките ми деца са отвън дома и живеят живота си. Съпругът ми и аз към момента сме работи и евентуално ще се пенсионира след 10-15 години - към 70.

" Снаха ми и аз се разбирахме доста по-добре, преди децата да се появят на сцената. Те живеят на 30 минути път и тя постоянно се пробва да ги остави. Мислех, че синът ми е забъркан в това, само че не. "

В опит да показа своята страна на нещата, дамата настани сина си и снаха си да им изясни по какъв начин тя няма свободно време за себе си, защото постоянно е ангажиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР