Една от последните семейни фотографии на Орлин Павлов бе коментирана

...
Една от последните семейни фотографии на Орлин Павлов бе коментирана
Коментари Харесай

Холивудска звезда коментира семейно селфи на Орлин Павлов

Една от последните фамилни фотографии на Орлин Павлов бе коментирана от американския му сътрудник Гари Дордън, добил международна популярност с ролята си на криминалиста със компетентност химия Уорик Браун от хитовия сериал " От мястото на престъплението: Лас Вегас ". Преди ден артистът от крими поредицата сложи сърце под фрагмента на Павлов, на който артистът театралничи дружно със своята обичана Диана и тяхната дребна щерка Елизабет под последните слънчеви лъчи на залеза, предава life.dir.bg.

Изпълнителят, който преди известно време стана и артист, обаче не отговори по никакъв метод на Дордън, а само хареса емоджито. Така стори и с Диляна Попова, която постави няколко влюбени емоджита.
 Холивудска звезда разяснява фамилно селфи на Орлин Павлов (СНИМКА)

Орлин и Гари се срещнаха на снимачната площадка на третия филм на режисьора Ники Илиев - " Нокаут или всичко, което тя написа ", завъртял се по родните киносалони преди няколко години. Лентата споделя историята на Арън (в ролята Дордън), който след редица контузии се отдръпва от професионалния спорт, откакто е разгласен за душевен неустойчив. Той се среща с Жана (Саня Борисова) - момиче с сходни на него странности, което всички към нея са оповестили за луда.

Двамата се впускат в ексцентрична и комична любовна връзка, дирижирана от Боби (Павлов) - брат на Жана. Той влиза в ролята на млад войник, който се пробва да употребява обстановката в негова изгода и да върне Арън на кръга против себе си.

Той обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат следени. Тяхната непорочност и детска почтеност заплитат още повече сюжета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР