Депутатите за пореден път показаха, че нямат и представа как

...
Депутатите за пореден път показаха, че нямат и представа как
Коментари Харесай

Комунизъм в НС: Депутатите плющят супа топчета за 1,44 лв. и салата за 83 ст.

Депутатите за следващ път демонстрираха, че нямат и визия по какъв начин живее народът. Докато в магазина кашкавалът мина 35 лв. килото, а свинското от дълго време трансферира 15 лева, облечените във власт търтеи ядат чорба топчета за 1,44 лева и салата за смехотворните 83 стотинки.

Това сподели документ с цените в бюфета на Народното събрание от през днешния ден – 10 ноември 2022-а, 33 години след рухването на „ комунизма ”, с който Narod.bg разполага.

„ Обикалям по Народното събрание през целия ден по всякакви срещи и се отбих в депутатския бюфет да хапна. Това е менюто през днешния ден. Май инфлация няма в тази постройка. Или най-малко не чувствам “, написа по мотива икономистът на КНСБ Любослав Костов във фейсбук.

Костов разгласява и ценоразписа на менюто в депутатския стол.

Прословутото депутатско кюфте коства 1,28 лева и е 75 грама.

Реклама

Свинска пържола с топено сирене и гъби е 3,64 лева

За 1,44 лева депутатите могат да си вземат чорба топчета. А за 1,37 лева е таратора. Именно супите са от най-изгодните в стола на Народното събрание.

3,20 лева пък е класическа гръцка мусака.

„ Какво ще кажете на следващия ден всички да се нахраним тук “, пита в коментар под поста си Костов. В петък синдикатите провеждат огромен митинг в София.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР