Параолимпийският шампион Томас Йънг е решен да остави няколко трудни

...
Параолимпийският шампион Томас Йънг е решен да остави няколко трудни
Коментари Харесай

Параолимпийският шампион гледа към още два златни медала след преодоляване на унищожителна контузия

Параолимпийският първенец Томас Йънг е решен да остави няколко сложни години зад тила си и да добави още два златни медала към към този момент впечатляващото си самопризнание.

23-годишният Йънг се подрежда в T38 на 100 метра на Световното състезание по лека атлетика в Кобе, Япония в петък, малко по-малко от година откакто приключи на седмо място в същото съревнование в Париж. Базираният в Лестършър състезател в никакъв случай не е печелил надпреварата, откакто приключи със сребърен орден в Дубай преди пет години, губейки на косъм във фотофиниш от китаеца Жу Денинг.

След това фокусът за Йънг се обръща на Параолимпийските игри в Париж това лято, до момента в който се пробва да отбрани купата си за първи път. Той завоюва златото в Токио през август 2021 година, като завоюва първото си международно съревнование с време за континентален връх от 10.94.

Очертава се годината да бъде натоварена за спринтьора, само че той твърдо чака надпреварите напред, в това число Световното състезание този уикенд. Говорейки пред Mirr...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР