Арсенал знае, че съдбата им вече не е в собствените

...
Арсенал знае, че съдбата им вече не е в собствените
Коментари Харесай

Новини от Арсенал: Артилеристите се сблъскаха с жестоката реалност на Манчестър Сити, когато Пиърс Морган позволи да разкъса Тотнъм

Арсенал знае, че ориста им към този момент не е в личните им ръце, до момента в който прахът се сляга към успеха на Манчестър Сити против Тотнъм.

Севернолондончани се надяваха на услуга от огромните си противници, само че резултатът от вторник значи, че първенците ще влязат във финалния ден с преднина от две точки. Висшата лига е единствената вяра на Арсенал да завоюва сребро, което ще бъде техният втори трофей под управлението на Микел Артета.

Победа над Евертън в неделя на Емирейтс би представлявала втория най-голям брой точки за Артилеристите в ерата на Висшата лига - отпред единствено с Непобедимите.

Имаше незабравим яд, ориентиран към почитателите на Тотнъм, защото някои от тях се радваха на обстоятелството, че изгубиха, позволявайки на Сити да поеме контрола над конкуренцията за купата. Ето последните вести за Арсенал.

Кара дава действителност на Арсенал

Джейми Карагър счита, че Арсенал може да би трябвало да изчака, до момента в който Пеп Гуардиола напусне Манчестър, с цел да завоюва ти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР