Семейството на изчезнал служител на Amazon, който беше намерен мъртъв,

...
Семейството на изчезнал служител на Amazon, който беше намерен мъртъв,
Коментари Харесай

Семейството на изчезнал служител на Amazon, намерен мъртъв, казва, че „полицията ни разочарова“, тъй като смъртта е определена като „нещастно приключение“

Семейството на липсващ чиновник на Amazon, който беше открит мъртъв, упрекна полицията, че ги е подвела.

Това идва откакто гибелта на Upale Kaloshi беше избрана като „ нещастно премеждие “ от следствие. Тялото на 21-годишния юноша е намерено в дъното на канара покрай Дувър, откакто е бил в неопределеност повече от две седмици. Беше заключено, че той инцидентно е паднал от скалата.

Upale, гражданин на Lewisham, не се е явил за нощната си промяна в склад на Amazon в Дартфорд на 20 май 2023 година, което породи опасения измежду фамилията му. Баща му, Фостино Калоши, съобщи по време на следствие в Oakwood House в Мейдстоун в петък (10 май), че е „ нехарактерно “ синът му да напусне, без да ги осведоми.

„ Дори да отиде за разходка, той щеше да уведоми фамилията, само че в този ден той просто замълча ", сподели той. Коронерът Катрина Хепбърн загатна, че бащата на Upale е разговарял с него предната вечер и той наподобява е бил в „ положително въодушевление “.

Прочетете повече: Неистови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР