Икономически полицаи от ОД на МВР Благоевград щурмуваха вчера психологическа

...
Икономически полицаи от ОД на МВР Благоевград щурмуваха вчера психологическа
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Акция на Икономическа полиция в Благоевград! Разкриха психолаборатория издавала фалшиви документи на шофьори

Икономически служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград щурмуваха през вчерашния ден психическа лаборатория в регионалния център, за която постъпвали оперативни сигнали, че се издават непозволено документи, касаещи психичния статус на водачи на коли,научи Първо Struma.com от свои източници.

Лабораторията, която прави психичните проучвания на водачи на МПС, се намира в благоевградския квартал " Освобождение ".
Вчера изненадващо за работещите в лабораторията, е направена инспекция и са открити данни, че осъществяваните психически проучване на водачите се прави непозволено, което допуска, че в следствие се издава и подправен документи, допускащ на водачите да правят активността си.

Събраните данни са докладвани на прокуратурата, която стартира следствие на работата на психолабораторията, ръководена от прочут психолог, ученик на Югозападния университет. Установеното при инспекцията изяснява зачестилите случаи,при които зад кормилото на товарни и леки коли се откриват водачи с психологични отклонения.

Писали сме за водачи на таксита от Благоевград, които са с категолични отклонения, и за които не един път са подавани сигнали. Припомняме случай, в който таксиджия налетя на клиенти, преследваше клиентки,които си е харесал. Този таксиметров водач неведнъж беше арестуван в полицията, след което му бе неразрешено да ръководи лек автомобил. Очаквайте детайлности

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР