Родителите в тих град останаха ужасени“, след като откриха пирони,

...
Родителите в тих град останаха ужасени“, след като откриха пирони,
Коментари Харесай

Спешно предупреждение за детската площадка за родителите, тъй като пирони са залепени за пързалка и люлки в отвратителен „саботаж“

Родителите в спокоен град останаха „ ужасени “, откакто откриха пирони, залепени за люлките и пързалката на локалната детска площадка.

В момента полицията проверява случая, при който през уикенда варварин залепва пирони върху оборудването на площадката за игри на енорийския съвет в Марчам, Оксфордшир. Местен чиновник удостовери, че гвоздеите са се появили през нощта и от този момент са били отстранени, като за благополучие няма потърпевши деца. Въпреки това родителите се приканват да останат нащрек.

Гвоздеите бяха открити на люлка за дребни деца, въртяща се платформа и към края на пързалка - създавайки отблъскващ сюжет, при който дете може евентуално да скочи от горната част на пързалката, без да съзнавам, че гвоздей е на дъното. Детската площадка е на по-малко от 200 ярда от начално учебно заведение на Църквата на Англия и детска градина.

Прочетете повече: „ Дъщеря ми подписа неприятен предбрачен контракт, тъй че измислих подъл проект – някои може да кажат, че е неверен “

Марчам, разпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР