Бившият офицер от НСО Николай Марков, уволнен през 2007 г.

...
Бившият офицер от НСО Николай Марков, уволнен през 2007 г.
Коментари Харесай

Полковник от НСО: Некоалицията ни вкарва във война с Русия!

Бившият офицер от НСО Николай Марков, уволнен през 2007 година поради разкрития за президента Георги Първанов – Гоце, счита, че сглобката в действителност е вкарала България във война с Русия.

Мнението си полковникът, специалист по национална сигурност, написа във фейсбук, ето цялостния текст:

Много ви апелирам, гледайте на партиите в сглобката като едно цяло – нацисти. Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов плюс всички скрити и очевидни фигури към тях ни вкараха във ФАКТИЧЕСКА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ.

Реклама

Това беше развой, който стартира с съвсем незабележими дейности от тяхна страна и приключва с директно и директно присъединяване на България във физическото очистване на хиляди съветски бойци. С български пари от данъкоплатците, съоръжение, военна техника, муниции и специфична военно-политическа логистика бяха избити безчет деца и внуци на нашите Освободители от османско /скрито европейско/ робство.

Това е истината, която никой не желае да изрече високо на глас. Лидерите на по този начин наречената „ сглобка “- Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов не са достоверни политици, а съучастници в следващото нацистко нахлуване на Русия за нейното заличаване и цялостно плячкосване.

Те са лицето на пронацистката политическа хунта в страната ни. Всеки, който приказва друго ви лъже!!! Всички тези с изключение на военнопрестъпници са и безспорни и изпечени бандити с цялостна защита извън и издигнати над всеки закон, с цел да предадат българската страна и нация на външно ръководство. Това, което вършат в този момент е последният им акт на изменничество към жанр и татковина.

С него завършват и те, тъй като знаят, че оттук насетне те са мъртви, надлежно ненужни. Няма опрощение за такива незаконни твари! И не би трябвало да има благосклонност. Доган, Борисов, Петков, Василев, Иванов и Атанасов са предишното ни. Гледайте напред и ги забравете, няма потребност да бъдат помнени. Съдбата ще си каже думата за тях и съучастниците им.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР