Пореден опит на кмета на София Васил Терзиев и на

...
Пореден опит на кмета на София Васил Терзиев и на
Коментари Харесай

Пак греда! БСП поряза Васко Кмета за тройна ротация с общинар №1

Пореден опит на кмета на София Васил Терзиев и на водача на общинската група на ПП/ДБ/Спаси София Борис Бонев – Бонита да изберат ръководител на Столичния общински съвет очевидно ще приключи с крах. Българска социалистическа партия поряза желанията на Терзиев и на Бонев шефове на СОС на ротационен принцип да бъдат ръководителите на групите на Българска социалистическа партия Иван Таков и на „ Синя София “ проф. Вили Лилков, които да се сменят с Борис Бонев.

Общинските съветници от социалистическата партия разпространиха позиция, от която излиза наяве, че през вчерашния ден са получили покана от Терзиев и Бонев за среща през днешния ден, на която обаче са решили да не се отзоват.

Ето част от позицията на групата на Българска социалистическа партия:

Реклама

В 17,10 часа през вчерашния ден, 9 януари, на електронната поща на ръководителя на Българска социалистическа партия – София и на нашата група в СОС Иван Таков беше получен мейл с покана от кмета Васил Терзиев и от ръководителя на групата на ПП-ДБ-СС в СОС Борис Бонев за среща през днешния ден в 11,00 часа, на която да бъде разискван техен „ План за ръководство и промени “ в Столична община. Този проект ни беше изпратен дружно с поканата. В него те оферират ротационно председателство на СОС за една година – трима ръководители за по 4 месеца.

Няма да участваме в по този начин проведената през днешния ден среща. Ние неведнъж сме заявявали нашата позиция и схващане за това по какъв начин би трябвало да действа Столичният общински съвет пред сътрудниците от ПП-ДБ-СС, както и пред останалите политически групи.

Всички те са наясно, че решенията в нашата партия не се взимат нито еднолично, нито от през днешния ден за на следващия ден. Затова няма по какъв начин да участваме в среща, която е проведена от през днешния ден за на следващия ден и ни е изпратен документ в последния миг, в изработването на който ние не сме взели участие. Ние отхвърляме да бъдем заслон или универсално опрощение за неумелите управнически дейности на представителите на ПП-ДБ и ГЕРБ в СОС.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР