Информационният сайт Narod.bg отново беше пръв – след като разкрихме,

...
Информационният сайт Narod.bg отново беше пръв – след като разкрихме,
Коментари Харесай

Narod.bg беше пръв: Държавната машина тръгна срещу Австрия – данъчни налазиха BILLA и OMV

Информационният уебсайт Narod.bg още веднъж беше пръв – откакто разкрихме, че по „ аления телефон ” е получено разпореждане до Агенция „ Митници ” да се бавят камионите за Австрия, в този момент цялата държавна машина се задейства поради спънките на Виена по пътя на България към сухопътния Шенген.

От тази заран текат масирани инспекции на данъчни и други държавни служби в магазините на австрийската верига за хранителни артикули BILLA в цялата страна, както и на бензиностанциите OMV – също австрийска благосъстоятелност.

Реклама

В София се ревизират 8 обекта на BILLA, един в Пловдив и три магазина в Бургас. Проверки има също и във Велико Търново, където инспектори има в два супермаркета на австрийската верига.

BILLA се ревизира по регламента за обявление на артикули с висок фискален риск, както и качеството на месото, което се продава в магазините. След инспекцията на място следват и за производителите и вносителите на артикули за австрийската верига хранителни магазини.

От веригата бензиностанции OMV се ревизират обекти в Плевен, София, Варна, Пловдив и Бургас. Там дружно с данъчните има и митничари. Австрийските бензиностанции са сложени на авансово наблюдаване за нарушавания и проверяващите имат право в това число да затворят обектите им.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР