Някой на улица Коронейшън е дал да се разбере на

...
Някой на улица Коронейшън е дал да се разбере на
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street разкриват самоличността на нападателя на Нейтън Къртис - и това не е Бетани Плат

Някой на улица Коронейшън е дал да се разбере на Нейтън Къртис, че не е добре пристигнал в сряда - само че може ли в действителност да е от най-близката и скъпа на Бетани Плат?

Актьорът Кристофър Харпър повтори ролята си на подлия и манипулативен Нейтън измежду мистерията, витаеща към изгубването на Лорън Болтън. След завръщането му на калдъръма, Бетани (в ролята Луси Фалън) става все по-убеден, че той може да е виновен за евентуалното ликвидиране на своенравния младеж, до момента в който Рой Кропър остава обвинен.

Зрителите на основаната в Манчестър стратегия ще си спомнят, че самият Нейтън беше хвърлен зад решетките дружно с някои от съучастниците си през 2017 година, откакто получи присъда отнемане от независимост за обезчестяване на Бетани. Тогава той беше оголен като член на група за трафик на хора, от която Бетани съумя да се измъкне на косъм като тийнейджърка.

По време на пътуването до калдъръма в сряда (15 май 2024 г.) Бетани се бореше да се оправи, до момента в който Нейтън продължаваше да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР