Ден на астралното очистване и пробуждане на живота Поверия за

...
Ден на астралното очистване и пробуждане на живота Поверия за
Коментари Харесай

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота


Ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота

Поверия за 30 април:

Ако слънцето изгрее при ясно време, ще има изсъхнало лято, в случай че изгрее през облаци ще е дъждовно лятото.

В близко минало пускали на този ден пчелите от кошерите и следили държанието им. Ако кацат по черешовия цвят, ще има доста череши. Считало се, че които цветя и дървета харесат, подобен мед ще се събере. Приготвяли също блюда с мед.

В последният ден на април не би трябвало да се пече нищо, изключително самун.

Луната е в символ Риби до 13:25ч на 1 май.

Засилва се емоционалността, възприятието на съчувствие, интуицията, само че също по този начин усилва лековерието, доверчивостта. Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността. По това време в хората отслабва възприятието за действителност, по тази причина е желателно да не вземате значими и виновни решения. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Сега душата има потребност от прочувствени и естетически прекарвания. Благоприятно време за романтика и обич.

Краката са чувствителни, тъй че обърнете внимание на обувките, които носите. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Не се предлага приложимост на алкохол и кафе. Бъдете деликатни към медикаментите и упойващите субстанции.

25 лунен ден от 04:40ч на 30 април до 05:06ч на 1 май

Ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. Препоръчва се в този ден да помолите за благосклонност вашия Ангел- Хранител.

Енергията в индивида не е задоволителна в този момент, доста хора се отдават на мързел и незаинтересованост. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Не хвърляйте напразни сили, не правете непотребни придвижвания. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация. Не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения. Не се предлага нищо ново да се стартира, само че може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес. Перфектен ден за отмора!

Шопингът в този момент е потребен за душeвността и настроението. Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи утешение.

На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Сега не би трябвало да вършиме пиърсинг, да не се влияе върху органите на слуха. Вода да се употребява в дребни количества. Да се ограничи пушенето – оказва през днешния ден въздействие на мозъка. Родените през 25-я лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънища са оракулски, само че би трябвало да умеете вярно да ги изтълкувате.

Днес е 11 безоблачен ден – Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си. Добър за художниците и създателите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР