С две нулеви равенства завърши група С Англия - Словения

...
С две нулеви равенства завърши група С Англия - Словения
Коментари Харесай

Две нулеви равенства, Англия избегна тежкия поток в елиминациите

С две нулеви равенства приключи група С Англия - Словения и Дания и Сърбия не си означиха, записвайки надлежно второто и третото нулево тъждество от началото на Евро 2024.
Прочетете още
В 20-та минута англичаните вкараха, откакто Фил Фоудън откри Сака и той осъществя на опразнената врата, само че голът беше анулиран поради засада.

Англичаните имаха по-добри благоприятни условия, само че по този начин и не стигнаха до попадение. 

Датчаните имаха по-чисти положения в дуела против Сърбия, само че още веднъж нямаше голове. 

Така в групата Англия завоюва с 5 точки, Дания приключи на втора позиция с 3 точки, Словения е трета също с 3 точки и за първи път в историята си ще играе на елиминации. Сърбия отпадна безславно с 2 точки. 

Любопитно е, че Дания и Словения имаха равни индикатори във всичко и трябваше последният индикатор - ранкинга на УЕФА, в който датчаните са пред словенците и приключиха втори. 

Англия ще играе на 30 юни в някои от третите тима, които ще продължат към елиминациите. Дания ще срещне домакина Германия на осминафиналите на 29 юни. Все още не е ясно с кой ще играе Словения. 

Англичаните заобиколиха тежкия поток и няма по какъв начин да играят до финала против Германия, Португалия, Испания и Франция, които са в другия поток. 

На четвъртфиналите Англия може да играе с европейския първенец Италия и може да гледаме повтаряне на финала от Евро 2020.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР