Как да правим 15 минутни тренировки – тези упражнения ще

...
Как да правим 15 минутни тренировки – тези упражнения ще
Коментари Харесай

Как да правим 15 минутни тренировки – подходящи YouTube видеа

Как да вършим 15 минутни тренировки – тези извършения ще ви оказват помощ да се почувствате по-силни, ще подобрите здравето на сърцето си и ще получите още куп други изгоди за вашето тяло.

С всичките неща, които животът ни подмята, може доста елементарно да оставим упражненията на назад във времето. Понякога нещата се толкоз забързани, че може да ни се коства, че нямаме задоволително време, с цел да отделим миг за себе си и да влезем в ритъма, от който тялото ни се нуждае. За благополучие, тренировките не би трябвало да лишават часове от нашия ден, с цел да бъдат ефикасни.

Всъщност изследване от 2018 година от Journal of American Heart Association откри, че късите 10-15 минутни „ умерени до енергични “ тренировки, могат да бъдат също толкоз потребни за цялостното ни здраве, колкото и по-продължителните тренировки. Ключът е да се поизпотите за малко през седмицата. Експертите настояват, че тези по-интензивни тренировки (общо 75 минути седмично) са задоволителни, с цел да се видят усъвършенствания в здравето на сърцето и костите, както и в общата мощ и фитнес умения.

Сега ще разгледаме по какъв начин да вършим 15 минутни тренировки с подобаващи YouTube видеа. Независимо дали обичате силовите тренировки, кардио упражненията или пилатес, имаме видео за вас.

Хийт (HIIT) извършения без скачане

Ниво: Начинаещо

Необходимо съоръжение: Няма

Какво би трябвало да знаете: в случай че търсите извършения, които не са доста интензивни – то това е уместно за вас. Както се споделя в заглавието, въобще няма скокове, само че въпреки всичко ще можете да укрепите и повишите вашата кардио устойчивост. Тренировката се редува през 45 секунди извършения с 15 секунди отмора в общо 15 серии.

Няма потребност от авансово загряване, тъй като самите извършения прелестно правят тази работа. Всяко придвижване е в действителност елементарно за правене, макар че няма коментар от самото начало. Просто го изгледайте и се насладете на всички придвижвания.

Танцова подготовка