Селекционерът на националния тим на Австрия Ралф Рангник остана много

...
Селекционерът на националния тим на Австрия Ралф Рангник остана много
Коментари Харесай

Рангник: Невероятно е да завършим на върха в най-силната група

Селекционерът на националния отбор на Австрия Ралф Рангник остана доста удовлетворен от успеха над Нидерландия с 3:2. Той не спести суперлативи за играчите си за представянето им.

" Мисля, че в последна сметка заслужавахме да спечелим мача. Имахме по-голямо воля за триумф и огромна сила, което можеше да се усети във всяка фаза на мача. Хубав бе методът, по който реагирахме след головете, които получавахме. Останахме правилни на стила си и непрекъснато търсехме благоприятни условия за офанзиви ", сподели германецът след триумфа.

" Невероятно е да свършим на върха на групата, която бе допустимо най-трудната предвид на коефициентите на тимовете. Започнахме с трагичен автогол в мача с Франция, справихме се с цялото напрежение в мача с Полша, а да приключим като спечелили бе доста особено ", добави експертът.

" Трябва да продължим това, което вършим. Този мач сподели какви други възможности имаме, когато играчи, които са считани за незаменими, не са в състава. Можем да свалим шапка на футболистите за изявите им ", приключи Ралф Рангник.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР