Състезателната кариера на Арне Слот в Ливърпул ще започне с

...
Състезателната кариера на Арне Слот в Ливърпул ще започне с
Коментари Харесай

Висшата лига на Ливърпул 2024/25 е пълна, тъй като Арне Слот получава кошмара на Юрген Клоп

Състезателната кариера на Арне Слот в Ливърпул ще стартира с минимум обичаното начално време на Юрген Клоп, само че новият началник на алените евентуално ще бъде много удовлетворен с картите, които му бяха раздадени през цялото време.

Червените ще отидат в новопромотирания Ипсуич Таун, с цел да стартират своя сезон 2024/25 с начало в 12:30 ч. на Портман Роуд, с първата премиера на Анфийлд на Slot Мачът от лигата идва седмица по-късно с гостуването на Брентфорд.

Пътуването да се изправи против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “ и със сънародника на Слот Ерик загар Хаг се обрисува единствено през третата седмица от сезона, само че Слот сигурно ще бъде много удовлетворен от графика на Ливърпул към първите две интернационалните паузи.

След това нещата стават по-трудни за Слот и Ливърпул с мачовете против Челси и Арсенал през октомври, до момента в който Червените са изправени пред голяма седмица, защото се изправят против Манчестър Сити вкъщи преди пътувания до Нюкасъл и Евертън при започване на Декември.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР