Човек, който сляпо разчита на Астрологията, под влиянието на невярна

...
Човек, който сляпо разчита на Астрологията, под влиянието на невярна
Коментари Харесай

Защо предсказанията могат да сгрешат?

Човек, който сляпо разчита на Астрологията, под въздействието на погрешна информация, която той употребява, с цел да направлява живота си, може да бъде в огромна заплаха! Ако е вярна, то тогава тя заслужава огромно внимание и изследване, с цел да бъде в интерес на човечеството, само че в случай че лъже, тя ще бъде причина за взимане на доста направилни решения и загуба на време. Но най-лошо ще бъде в случай че водач на някоя страна послуша неправилен съвет от консултиращи го астролози. Резултатът може да бъде разрушение на живота на милиони хора. Това се е случвало постоянно в по-древните времена. Дори цели страни могат да бъдат унищожени!

Грешни предсказания могат да се получат, когато астрологията не е добре познавана или е употребена погрешна информация. Особено когато тази тайнственост на античните науки е минала през хиляди години. Астрологията е антична просвета, по-древна в сравнение с множеството от нас осъзнават. Има доказателства, че нашите предшественици са познавали Астрологията още преди 27 000 години, преди унищожаването на 90% от международната флора и фауна в края на последния ледников интервал преди 12 000 години.

За неуспехът на предсказанията може да има няколко аргументи:

- непълна или неправилна информация за раждането (дата и време).

- След доста години, графиката може да бъде написана неверно, или би могла да се пояснява неправилно от некомпетентен астролог / нумеролог.

- Нови планети биват откривани, а остарели планети унищожавани всеки ден. Ние може да не знаем за съществуването на всички звезди и планети, които управляват ориста ни. Изглежда, че няма физическо пояснение за това по какъв начин звездите могат директно да обиден ориста на детето сега на раждането, в избран интервал от време. И даже в случай че планетите ни въздействат, по какъв начин можем да бъдем сигурни, че те са били именувани правилно и са им приписани верните атрибути от верните антични божества?

- Всеки човек има свободна воля. Той има силата да избере един или различен път или да направи нещо, с което да промени ориста си. Свободната воля постоянно ще е решителен фактор в живота. В такива случаи предсказанията, основани на данните от раждането, могат да бъдат тълкувани неправилно или могат да бъдат отдалечени от следените събития.

Астрологията разкрива трендове или вероятности избрани събития да се случат. Един добър астролог в никакъв случай не би споделил, че е 100% сигурен. Той ще каже, че обещано събитие е доста евентуално да се случи, или съвсем сигурно ще се случи, или че то евентуално няма да се случи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР