Очаква се бившият президент на САЩ Доналд Тръмп да се

...
Очаква се бившият президент на САЩ Доналд Тръмп да се
Коментари Харесай

„Най-добрият президент за собствениците на оръжия“ Тръмп ще се обърне към Националната оръжейна асоциация

Очаква се някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да се обърне към хиляди членове на Националната оръжейна асоциация (NRA) в Тексас.

Г-н Тръмп даде обещание да продължи да пази втората корекция на конституцията на Съединени американски щати и се назова „ най-хубавият другар, който притежателите на оръжия са имали в Белия дом “, защото страната е изправена пред рекорден брой смъртни случаи заради всеобщи стрелби.

Миналата година приключи с 42 всеобщи убийства и 217 смъртни случая, което я прави една от най-смъртоносните години в историята.

Предполагаемият претендент за президент на Републиканската партия беше подложен на критика от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, по-специално за забележките, които направи по-рано този ден година след пукотевица в учебно заведение в Айова, която той назова „ доста ужасна “, единствено с цел да каже по-късно, че „ би трябвало да я преодолеем. Трябва да продължим напред “. необикновено нещо. Хора, които имат оръжия, хора, които законно имат оръжия, те обичат оръжия и употребяват оръжия за вярната цел, само че са с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР