Съседските спорове могат да бъдат неудобни – и този съсед

...
Съседските спорове могат да бъдат неудобни – и този съсед
Коментари Харесай

„Моят дребен съсед си отмъсти, след като окосих моравата им вместо него“

Съседските разногласия могат да бъдат неуместни – и този комшия даде да се разбере доста ясно, че не са впечатлени от почтена неточност в моравата.

Опитите да запазите мира с хората, които живеят в близост, могат да създадат живота доста по-лесен, само че един притежател на жилище беше учуден, когато елементарна неточност в моравата приключи с това, че техен комшия унищожи тревата им.

Те обясниха по какъв начин инцидентно са окосили част от тревната повърхност на съседа си и минали през ограничаващата линия. Те твърдяха, че техният комшия се обидил доста от това и в отговор напръскал палач на трева върху моравата в дребно възмездие за почтената неточност - и основал гранична линия.

Шокирани от случилото се, те отидоха в Reddit, с цел да споделят тестването и новата си „ граница “, и написаха: „ Съседът не беше удовлетворен, че косихме един ред в моравата му, по тази причина реши да напръска с палач на трева, с цел да подчертае, " an разгласява фотография на граничната линия на поляната с кафява пунктирана линия, разделяща град...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР