Потребителка на TikTok удиви последователите си с невероятната си трансформация

...
Потребителка на TikTok удиви последователите си с невероятната си трансформация
Коментари Харесай

„Изпробвах нова рутинна тренировка в продължение на шест месеца и резултатите оставиха хората без думи`

Потребителка на TikTok удиви почитателите си с невероятната си промяна след единствено шест месеца нова рутинна подготовка.

В видеоклип, озаглавен „ моето любовно писмо до Пилатес “, потребителят AnnikaEmmyy показа преди и след монтаж, който от този момент е гледан зашеметяващите 21 милиона пъти. Краткият клип стартира с Аника, позираща в черен изрязан топ и тесни дънки, преди да се обърне на 180 градуса, с цел да покаже фигурата си.

Бързо напред шест месеца и тя е забелязана в същото облекло, само че видимо по-малко с нейната физика – съвсем неузнаваема от преди. Залята от въпроси за това по какъв начин е постигнала резултатите си, Аника разкри, че практикува пилатес три до четири пъти седмично - и също по този начин е опитала с от време на време недояждане.

Тя изясни: „ Пилатес е упражнение за силова подготовка! Не е толкоз интензивно като повдигането на тежести, само че в действителност оказва помощ да тонизирате мускулите си. Ходя на курсове за реформиране, тъй че нямам една и съща рутина всякога, само че наистин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР