Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп почервенял от гняв, когато

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп почервенял от гняв, когато
Коментари Харесай

Тръмп пропуснал обаждане на Путин. Побеснял

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп поруменял от яд, когато рабрал, че е пропуснал позвъняване от съветския си сътрудник Владимир Путин. Това описват очевидци на инфарктната преживелица в новия филм на Би Би Си, написа The Independent.

За пропуснатия диалог с Путин докладвали на някогашния президент по време на срещата му експремиера на Англия Тереза Мей. Тя пристигнала във Вашингтон на първо посещаване след инаугурацията на Тръмп през 2017-ма. Фиона Хил, която тогава отговаряла за президентската администрация, споделя по какъв начин американкият президент излязъл от кожата си.

По думите на Хил Тръмп мощно поруменял, а след това засипал подчинените си с гневна дрънканица.

„ Вие твърдите, че Владимир Путин е звънял в Белия Дом и ми го съобщавате чак в този момент и то по време на този обяд “, ревнал Тръмп. Всъщност, провинен за високото кръвно на Тръмп била Мей, която вежливо го попитала дали е разговарял с съветския президент в случай, че името му толкоз постоянно било спрягано в предизборната акция. Посланикът на Англия в Съединени американски щати по това време Ким Дерок, който също участвал на обяда, прибавя в разказите, че авансово Мей му споделила, че ще приказва с Тръмп за Путин, с цел да разбере какво мисли за него.

Миг преди Тръмп да си каже мнението на британците, един негов зависещ се надвесил над ухото му, с цел да му каже че Путин е звънял по някоя време в Белия дом.

Тръмп в началото бил слисан, а след това изригнал: „ Путин- единственият човек в света, който може да унищожи Съединените американски щати,е звънял тук, а аз не съм му дал отговор на позвъняването! “.  

Тази преживелица излиза на бял свят малко откакто сегашният американски президент Джо Байдън съобщи, че желае достъп до данните за секретните диалози сред Тръмп и Путин. Причината за този интерес е желанието на президента да се увери дали републиканецът не е разкривал на руснаците секретна информация и дали не е сключвал някакви конфиденциални съглашения с съветския президент, които в този момент могат да навредят на новата администрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР