ВАШИНГТОН (AP) — Доминацията на действащите президенти в първичните избори

...
ВАШИНГТОН (AP) — Доминацията на действащите президенти в първичните избори
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в първичните избори на щата Вирджиния

ВАШИНГТОН (AP) — Доминацията на настоящите президенти в първичните избори за Конгреса през 2024 година ще бъде подложена на тестване във Вирджиния във вторник.

Докато Вирджиния Демократите се насочат към урните, с цел да попълнят две свободни места в Камарата на представителите на Съединени американски щати, републиканските гласоподаватели могат да заменят ръководителя на Групата за независимост на Камарата Боб Гуд, който е изправен пред главно предизвикателство в 5-ти конгресен окръг. Бившият президент Доналд Тръмп поддържа своя противник, щатския сенатор Джон Макгуайър, наблягайки балансиращия акт, който най-идеологически безапелационните членове на Конгреса би трябвало да подхващат, с цел да останат на положителната страна на Тръмп. Гуд поддържа един от ранните противници на Тръмп, губернатора на Флорида Рон ДеСантис, в тазгодишните президентски избори.

Ако Гуд загуби, той ще бъде първият титуляр на Камарата на представителите, който ще премине на първично предизвикателство тази година, като се изключи едно съст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР