Бившият капитан на Локомотив (Пловдив) и Футболист №1 на черно-белите

...
Бившият капитан на Локомотив (Пловдив) и Футболист №1 на черно-белите
Коментари Харесай

Бивш капитан на Локо Пд: Не мислех, че такива неща може да има в детския футбол!

Бившият капитан на Локомотив (Пловдив) и Футболист №1 на " черно-белите " за 2012 година Христо Златински употребява персоналния си профил във Facebook, с цел да изрази възмущението си от една прекомерно отрицателна наклонност.

Халфът, който преди време приключи спортната си кариера, от няколко месеца е треньор в детско-юношеската школа на Локомотив. Христо Златински води сега детския отбор на " черно-белите " от набор 2010.

" От няколко месеца съм треньор в ДЮШ на Локомотив Пловдив на набор 2010 година Оттогава ставам очевидец на неща, които не мислех, че може да има в детския футбол: Болни упоритости на родители, родители, псуващи децата на противниковия тим, родители, тичащи по тъч линията да заплашват съдията, както и навлизане на терена след мач с продължаващи закани. Треньори и родители, казващи, че всички съдии са Локомотивци!!! И аз запитвам: Това ли е най-чистата форма на футбола (детския футбол)? Така ли възпитаваме подрастващи спортисти? Трябва да се засрамите, че деца 2010-2011 Ви " пляскат " и Ви основават толкоз главоболия, че даже Ви нарушават съня. Не, аз няма да се откажа, тъй като имам безкрайна сила, тъй като ние сме един тим, едно семейство и сме подготвени да отидем дружно на война! PS: И също по този начин научих нещо, което знаех, само че в този момент към този момент съм сигурен, че Локомотив Пловдив е най-обичаният тим щом всички съдии са Локомотивци!!! ", написа Златински.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР