Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, говори пред медиите току

...
Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, говори пред медиите току
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Англия не приема Сърбия с лека ръка

Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, приказва пред медиите току преди дебютния мач на " трите лъва " от UEFA EURO 2024. Англичаните се изправят против Сърбия в мач от група С на " Фелтинс Арена " в Гелзенкирхен и ще опитат да подобрят върха си от предходния европейски шампионат.

" Има друга динамичност в тази група с доста по-млади играчи. Не желая да пропусна нищо. Играчите имат добра визия ", съобщи Саутейт.

" От моя позиция Белингам е млад състезател и един от редицата доста значими състезатели в тима на Реал Мадрид. В този тим това натоварване е разпределено. Той има фантастично мислене и дарба да се приспособява. Справя се толкоз добре в такава млада възраст. Джуд се реалокира в най-големия клуб в света. Страхотно е да имаме надарените играчи, които имаме, само че всеки би трябвало да извърши своята част от отговорността ", продължи Гарет Сайтгейт.

Селекционерът Гарет Саутгейт разяснява още, че всички са разполагаем за първия мач, в това число бранителя Люк Шоу, който не е играл от февруари поради травма.

Англия не приема Сърбия с лека ръка, увери Саутгейт, макар че сърбите позволиха осем гола в три мача при ранното отпадане от Световното състезание през 2022 година в Катар.

" Ще ни бъде доста мъчно. Имат положителни самостоятелни играчи, приказен групов дух. Опасни нападатели ", сподели 53-годишният експерт.
Класиране
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР