В кипърския град Пафос продължава разследването на жестокото убийство в

...
В кипърския град Пафос продължава разследването на жестокото убийство в
Коментари Харесай

Първи подробности за нашенеца, убил бившата си в Кипър, призна, че...

В кипърския град Пафос продължава следствието на жестокото ликвидиране в петък на 41-годишната българска гражданка Петя К. от някогашния ѝ брачен партньор, 48-годишен съотечественик, което шокира Кипър, съобщи БЛИЦ.

Очаква се да бъдат събрани показания от над 40 очевидци, съседи и близки на двойката.

Едновременно стартира и дисциплинарна инспекция за дейностите на служители на реда при бруталното закононарушение, което шокира Кипър.

Жената е закарана в болничното заведение в Пафос с пострадвания в региона на корема и двете ръце, където лекарите са установили гибелта ѝ.

Според резултатите от аутопсията гибелта на 41-годишната жена се дължи на " вътрешен кръвоизлив, породен от рязане и продупчване на орган ", което значи нож, който може да е пробил жизненоважен орган на дамата.

Трагедията се разигра в петък преди обед в апартамент в жилищен комплекс в Пафос, като яростният скандал сред двамата е прераснал в ликвидиране.

Днес Окръжният съд на Пафос заседава в болничното заведение, където 48-годишният мъж е настанен под полицейска защита с леки пострадвания. Съдът наложи задържането му под стража за 8 дни като обвинен за убийството на някогашната си брачна половинка.

На процеса през днешния ден нападателят е декларирал, че жертвата го е посетила и е поискала от него пари, с цел да отдръпна жалбата си за домашно принуждение, подадена в полицията на 11 юни. Той отказал и двамата се сбили.

48-годишният мъж твърди, че е бил атакуван пръв от жертвата. След това той еизгубил схващане и не знае какво се е случило.

В къщата, където се е разиграл екшънът,са открити и конфискувани два ножа.

В същото време бе назначен специфичен проверяващ служител на реда, който да ревизира дейностите на самата полиция за тежкото закононарушение. Той би трябвало да откри за какво органите не са изпълнили заповедта за задържането на мъжа, издадена след жалбата на някогашната му брачна половинка.

Освен това против 7 служители на реда стартира дисциплинарна инспекция, а двама са отстранени, до момента в който се проверява дали полицията е дала отговор на телефонните позвънявания на съседи и е работила навреме при подадения сигнал.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР