Бившият футболист на националния отбор и Славия Благой Георгиев сключи

...
Бившият футболист на националния отбор и Славия Благой Георгиев сключи
Коментари Харесай

Благой Георгиев и Полина се ожениха

Бившият футболист на националния тим и " Славия " Благой Георгиев подписа брак с новата си другарка Полина. Двамата се врекоха във безконечна честност пред близки и другари.

Церемонията и приемът след нея се състояха във Велинград - родния град на хубавицата в бяло. Дъждовното време не съумя да скапе настроението на някогашния футболист, булката и гостите им, написа bTV.



След като публично станаха Семейство Георгиеви, младоженците нагостиха близки и другари със специалитети и сватбена торта с плодове, крем маскарпоне и шоколадови блатове.

Булката беше избрала два тоалета - обилна рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта.



Благой неотдавна разкри, че е по отношение на Полина. Преди това той беше привързан с известната русокоска Златка Райкова. За някогашния футболист това е втора женитба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер.



Георгиев има по един наследник от Златка и Есмер, а преди този момент някогашната гимнастичка Христина Витанова го подари със наследник и щерка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР