Съпругата на принц Хари – , отново оглави негативна класация.

...
Съпругата на принц Хари – , отново оглави негативна класация.
Коментари Харесай

Кои са най-мразените публични личности! Мегън Маркъл е №1

Съпругата на принц Хари –, още веднъж оглави отрицателна ранглиста. Тя стана най-нехаресваната звезда в анкета на английска социологическа организация. Съпругът й пък е на почетното четвърто място – сочат данните от Острова. Вечно мрънкащият Хари и самозабравилата се и нагла Маркъл – по този начин във Англия разказват двете звезди.

На второ място в класацията за най-омразни звезди е не по-малко известната американска актриса Амбър Хърд, която се прочу със скандалния си бракоразвод със звездата от „ Карибски пирати “ Джони Деп, който има голяма фенска маса. И колкото Деп е обичан и уважаван, толкоз повече някогашната му половинка събира отрицателен избор. Още повече, че разводът им убеди хората, че Амбър е една алчна и жалка лъжкиня.

Третото място зае тв звездата Елън Дедженеръс. 66-годишната тв водеща беше основната звезда на шоу, което продължи цели 19 сезона – от 2003 до 2022 година, преди да се окаже, че се е гаврела с личния състав и сътрудниците си.

В челната петица попадна и американската тв водеща и продуцент Опра Уинфри. Именно на нея през март 2021 година принц Хари и Меган Маркъл дадоха изявление, в което упрекнаха околните си в равнодушие, непрекъснат напън и даже расизъм.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР