Следващият герой в поредицата на БНТ за талантливите и млади

...
Следващият герой в поредицата на БНТ за талантливите и млади
Коментари Харесай

Йоан Драганов в предаването Аз съм

Следващият воин в поредицата на Българска национална телевизия за надарените и млади български спортисти " Аз съм " е Йоан Драганов, играч по бодибилдинг и треньор.

„ В ранна детска възраст упражнявах футбол – един от най-масовите спортове, с който всяко дете желае да се занимава. Започнах с футбол, интервалът ми там беше към 6 години, стигнах до юноши старша възраст в няколко тима в София. Когато приключих междинното си обучение завърших с футбола “, споделя Драганов.

Той обаче остава завързан към спорта.

„ Като доста други младежи, започнах да отивам на фитнес. С течение на времето започнах да се интересувам повече в елементи и фитнесът стана съществена част от моя живот. През 2015 година имах опцията да се срещна с хора, които се занимават професионално с бодибилдинг. През 2016 година се записах на съревнование, което се организираше в София. Така, с течение на времето, прекосих през няколко стадия, смених няколко категории “, разяснява Драганов.

Той показа и по какъв начин е минал от футбола към бодибилдинга.

„ Едно време всяко втори дете искаше да бъде футболист. Сега всяко втори дете желае да тренира, да се занимава с фитнес и да върви на надпревари. Тренировките са извънредно значима част от нашия спорт, само че също по този начин значима е и храната и какво приемаш като въглехидрати, мазнини, протеини. От това зависи уравновесената фигура “, безапелационен е треньорът.

Какво показа още състезателят и треньор по бодибилдинг, гледайте във видеото!

Всички излъчвания от поредицата " Аз съм " може да намерите и в YouTube канала на Българска национална телевизия!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР