Коя е първата съпруга на Иймън Холмс Габриел и защо

...
Коя е първата съпруга на Иймън Холмс Габриел и защо
Коментари Харесай

Коя е първата съпруга на Иймън Холмс и защо се разделиха след 10 години брак? - след шокиращата му раздяла с Рут Лангсфорд

Коя е първата брачна половинка на Иймън Холмс Габриел и за какво се разделиха след 10 години брак? (На фотографията с най-малкия наследник Найл през 1993 г.)

Това се случва, откакто Иймън и Рут Лангсфорд шокираха почитателите си, когато оповестиха, че са се разделили след 14 години брак в събота, откакто работните задължения „ лишиха брака им в разнообразни направления “ 

Пишейки в записките си от 2008 година Това е моят живот: Автобиографията, Иймън сподели: „ На този стадий [Габриел и аз] бяхме склонни да бъдем разграничени през седмицата поради работата ми и нямах проблеми с това - макар че Габриел явно имаше'.

" Винаги съм вярвал, че отсъствието ще накара сърцето да пораства fonder и в действителност пътуването до работното място ускори отчаянието ми от нея, направи времето по-малко търпимо и по-дълго. Но това даде на брачната половинка ми личен живот с децата си и през уикендите се намесвах в него, знаете ли.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР