Асеновградчанка предупреди за възможност за необичайни срещи край родопския град.

...
Асеновградчанка предупреди за възможност за необичайни срещи край родопския град.
Коментари Харесай

Асеновградчанка предупреди: Гледайте си в краката СНИМКИ

Асеновградчанка предизвести за опция за необикновени срещи край родопския град. Цветелина Стоилова прикани феновете на планинските разходки по близките пътеки да внимават. Причината? Дамата споделя, че са се появили много змии в покрайнината.

" Тези дни видях всевъзможни, от смок до пепелянка. Никоя змия няма да ви нападне, в случай че не се усеща застрашена ", написа Цветелина Стоилова.

Тя добавя, че влечугите усещат вибрациите и бягат, само че приканва туристите да внимават, до момента в който вървят. Стоилова илюстрира описа си и със фотография на влечуго - безопасен слепок, който се крие измежду тревите.

За броени часове обявата на дамата,споделена в една от огромните групи на града в обществената мрежа, събира десетки реакции. Като някои споделят, че към този момент също са засичали змии.

" Вчера се срещнах с първата пепелянка. Доста тлъстичка беше за типа си... Много бавна, едвам се влачеше, само че си ме по изплаши, тъй като тъкмо щях да сядам ", написа асеновградчанка.

Други споделят, че са срещали безобидни влечуги в самия град.

От всички типове змии, срещани на територията на България, единствено ухапването от пепелянка и усойница може да бъдат опасност.

Освен това те атакуват, в случай че се почувстват застрашени или в случай че ги настъпите. Ако въпреки всичко това се случи в града, не превързвайте, не пийте никакви медикаменти, ами почистете раната с вода и незабавно отидете до най-близкия незабавен кабинет.

Вижте и цялата ѝ обява, споделена от Цветелина Стоилова:

" Едно предизвестие за всички фенове на планинските разходки в покрайнината - гледайте си в краката, има много змии по пътеките. Ако сте със стик те усещат вибрациите и бягат, само че внимавайте да не ги настъпите. Тези дни видях всевъзможни, от смок до пепелянка. Никоя змия няма да ви нападне, в случай че не се усеща застрашена. Приятни разходки и преходи!

P.S Това е слепок, не змия, както отбелязахте в мненията. Змиите не можах да ги фотографирам, имам сбирка от минали години ".

Снимка: Христо Бояджиев



Слепок, който видяла дамата.



И змия, която се разходила из града
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР