Българската оръжейна индустрия реализира рекордни печалбиБългария се превърна в ключов

...
Българската оръжейна индустрия реализира рекордни печалбиБългария се превърна в ключов
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие! Какви пари правим от Украйна

Българската оръжейна промишленост осъществя рекордни облаги

България се трансформира в основен избавителен пояс за Украйна, действайки като оръжейна " кошница " в подтекста на спора с Русия.
-->
Отбранителните компании на страната поеха невиждана роля, като работят непрекъснато, с цел да доставят Киев с по този начин нужните му муниции от руски вид във войната с окупаторите, написа нидерландското профилирано издание Oryx*, съобщи OFFnews.bg.

Парадоксално е, че даже когато българските фабрики работят неуморно в помощ на Украйна, страната е изправена пред вътрешно несъгласие. Приписването на виновност на Киев за съветското навлизане от страна на проруския президент и гневното му опълчване на непрякото присъединяване на България във войната внезапно контрастира с задачите на проукраинския министър на защитата да усили помощта на страната си за Киев.

Изглежда, че сред противоположните лагери в управлението на България е постигнато приблизително състояние. 

Приходите, генерирани от тези транзакции, са жизненоважни за изпитващата дефицит на парични средства страна, като на процедура трансформират обстановката в симбиотично съглашение, при което България подкрепя Украйна, като в същото време укрепва личната си икономическа непоклатимост.

Въпреки че президентът на България изрично се опълчва на даването на оръжие на Украйна, страната дискретно усилва доставките. Свидетелство за това е неотдавнашният ангажимент за доставка на Украйна на 100 БТР-60ПБ. Освен елементарното повишение на отбранителните качества на Украйна, тези старания са подкрепени от стратегическа цел: България се стреми да си обезпечи достъп до американско оръжие в подмяна.

След като пропусна да взе участие в немската стратегия Ringtausch, България вижда опция да си обезпечи американски оръжейни системи посредством сходно съглашение. Предлагайки на Украйна военни активи, доста от които са от руската ера, в подмяна на непотребни американски оръжия, България би могла да насърчи евентуален сюжет, от който да завоюват всички заинтригувани страни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР