Звездата от Girls Aloud Надин Койл се появи на сцената,

...
Звездата от Girls Aloud Надин Койл се появи на сцената,
Коментари Харесай

Надин Койл от Girls Aloud се втурва да спаси Черил, докато тя се бори на сцената

Звездата от Girls Aloud Надин Койл се появи на сцената, до момента в който приятелката Шерил се бореше по време на финала на турнето им тази седмица - жестикулирайки, че би трябвало да изпее нейната имитация. Двамата изпълняваха The Promise дружно с сътрудниците си от бандата Кимбърли Уолш и Никола Робъртс в Belfast SSE Arena, когато Черил, 40-годишна, докосна лакътя на Надин и даде знак, че има потребност от помощ с песента.

И до момента в който ирландската певица Надин, на 38, изглеждаше паникьосана от молбата, тя беше забелязана да кима, преди да изрече репликата на Шерил: „ Ако искаш да ми простиш, започни изначало, в случай че искаш да си с мен в ръцете ми... " Докато бисът наближаваше към своя край, девойките - които бяха в идентични златни рокли - по-късно хвърлиха ръце във въздуха за огромен край.

Кадрите бяха споделени през днешния ден от почитатели, които бяха забелязали миг в понеделник вечер. А поддръжката на Надин за Черил демонстрира, че другарството им е минало дълъг път, откогато се сблъскаха след раздялата на момиче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР