Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев няма да

...
Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев няма да
Коментари Харесай

Петко Христов и Лукас Петков отпадат за контролите срещу Румъния и Словения

Селекционерът на националния тим на България Илиан Илиев няма да може да разчита на Петко Христов и на Лукас Петков за идните другарски мачове с Румъния на 4 юни в Букурещ и със Словения на 8 юни в Любляна, оповестиха за Българска телеграфна агенция от щаба на " трикольорите ".

Офанзивният халф Петков получи контузия на глезена в последния си мач за Гройтер Фюрт в немската втора Бундеслига против Шалке 04, извоюван с 2:0 на 19 май, поради което няма да бъде разполагаем.

Централният бранител Христов пък изведе Специя с капитанската лента при успеха над Венеция с 2:1 в последния 38-и кръг на Серия Б на 10 май, само че също има физически проблеми.

И двата дуела на националния тим ще бъдат излъчени директно по Българска национална телевизия!

Халфът на британския Лийдс Юнайтед - Илия Груев, пък може да получи отмора. Той ще играе на 26 май (неделя) решителен плейоф за влизане във Висшата лига против Саутхямптън на " Уембли ", като това ще бъде шести мач за него за малко повече от месец.

Националният селекционер Илиев има задоволително варианти за промяна на отпадналите, защото повика уголемен състав от 28 футболисти за двете контроли през юни.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР