Singapore Airlines обяви, че 46 пътници и двама членове на

...
Singapore Airlines обяви, че 46 пътници и двама членове на
Коментари Харесай

Singapore Airlines издава актуална информация за пътници, тежко ранени по време на полет в Обединеното кралство

Singapore Airlines разгласи, че 46 пасажери и двама членове на екипажа към момента са в болница, където се лекуват след злощастния полет, при който почина британец.

Самолетът е напуснал лондонското Хийтроу в понеделник вечерта, ориентирано към летище Чанги в Сингапур, само че е изпитал сериозната турбуленция, до момента в който е навлизал във въздушното пространство в района, който е бил обект на рискови тропически гръмотевични стихии. Смята се, че 73-годишният Джеф Китчън е получил инфаркт по време на полета.

Главният изпълнителен шеф на самолетната компания Го Чун Фонг се срещна с пасажери, екипаж, членове на техните фамилии и близки в Банкок през днешния ден, с цел да предложи персонално неговата поддръжка и схващане на техните опасения.

Г-н Goh Choon Phong сподели: „ Благосъстоянието на нашите пасажери и членове на екипажа остава наш приоритет. Уверих ги персонално, че ще се погрижим за тях в този сложен миг. Доброволците от нашия личен състав са тук, с цел да дават на всеки пасажер настояща информация и необхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР