Последният уикенд на май Wake Park Burgas ще даде старт

...
</TD
>Последният уикенд на май Wake Park Burgas ще даде старт
Коментари Харесай

Wake Park Burgas дава старт на новия сезон

Последният уикенд на май Wake Park Burgas ще даде старт на новия сезон, изпълнен с адреналин. Всички поданици и посетители на града са добре пристигнали на тридневното събитие, проведено от горещата локация за водни спортове.

" Нарекли сме този тридневен уикенд “Wake’n Bake ", тъй като с изключение на, че три дни ще караме уейкборд, ще има барбекю и музика, селектирана от няколко прелестни диджея. Както и питиета на новооткрития бар BONOBO WakeBar. Не пропускайте да ни посетите през идващите дни, с цел да дадем дружно старт на Лято 2024 “, споделят уредниците.

Обектът работи всеки ден от 9:00 до 22:00 ч и се намира в Ченгене скеле.

Wake Park Burgas e първият и единствен “Five tower full size cable park " в България. Дължината на обиколката е 592 метра, която го прави най-мащабният влек за уейкбординг в България. Благодарение на новаторската система за ръководство, оборудването е извънредно безвредно и предлага уроци както за напреднали, по този начин и за начинаещи.

Уейкбординг (wakeboarding) е един от известните способи за деен спорт измежду природата. При него участникът е прикован към уейкборд дъска, теглен от влек чрез въже по водната повърхнина.

Wake Park Burgas се намира в непосредствена непосредственост до културно-туристически комплекс " Ченгене скеле “. В него е непокътнат духът на рибарския поминък и обичаи. Посетителите могат да надникнат в експозиционни къщички " Тайфа “, " Бурунтия “ и " Евксински понт “, с цел да научат повече за историята на Черно море и бита на морските вълци. В ресторанта може да се насладите на специалитети по остарели предписания, както и на освежаващи питиета в кафенето. От този сезон за дребните гости разполагаем е и неповторима детска площадка, построена от естествени материали.

Ето и стратегия за уикенд “Wake’n Bake " в Wake Park Burgas:

DJ sets:

Петък - 16:00 - 22:00ч.

DJ Goody

Emil Prize

Събота: 16:00 - 22:00ч.

Funktool

DJ Ray Bon

Emil Prize

Неделя: All Day Grill & Chill
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР