Ролинг Стоунс и Озаркс не изглеждат като най-естествената двойка. Но

...
Ролинг Стоунс и Озаркс не изглеждат като най-естествената двойка. Но
Коментари Харесай

Rolling Stones ще преминат през новата Thunder Ridge Nature Arena в Озаркс

Ролинг Стоунс и Озаркс не наподобяват като най-естествената двойка. Но самата природа и най-много риболовът са ги събрали.

Стоунс оповестиха в четвъртък, че ще приключат лятното си турне Hackney Diamonds Tour на 21 юли в Thunder Ridge Nature Arena, чисто нов монумент на планинската хубост в Мисури, издигнат от създателя и изпълнителен шеф на Bass Pro Shops Джони Морис.

Родният гражданин на Мисури се надява, че Thunder Ridge, който се открива с концерт на Morgan Wallen в събота, ще бъде име, което се чува дружно с Red Rocks Park and Amphitheatre в Колорадо и The Gorge Amphitheatre в щата Вашингтон, когато хората приказват за най-важните в нацията красиви музикални заведения.

„ Просто в действителност обичам дома си тук, в Озаркс “, сподели Морис пред Асошиейтед прес в изявление. „ Щастлив съм да го споделя със света. “

За него уеб сайтът е толкоз персонален, колкото и непорочен. Още като момче, дружно с татко си и дядо си, той лови риба в язовира White River и Table Rock Reservoir — и двет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР