Президентът на Република Сръбска Милорад Додик заяви, че в следващите

...
Президентът на Република Сръбска Милорад Додик заяви, че в следващите
Коментари Харесай

Додик: В следващите 30 дни предлагам споразумение за мирно разграничаване

Президентът на Република Сръбска Милорад Додик съобщи, че в идващите 30 дни ще бъде препоръчано съглашение за спокойно разграничение.

„ Започваме през днешния ден с публично решение да желаяме спокойно разграничение. Ще предложим първо да изясним политическите пълномощия, свързани с субектите, и да запазим и оставим настоящия модел на действие на стопанската система и в границите на няколко години да се приспособяваме към модела на спокойно разграничение “, сподели Додик.

Той сподели, че сръбският народ просто не може повече да живее в тази БиХ и че това, което бошняците направиха с резолюцията за Сребреница, е нелегално и че те не почитат сърбите.

Додик подсети, че президентството на БиХ не е разглеждало този въпрос и че без решението на този орган не може да се започва самодейност в Организация на обединените нации.

„ Нищо чудно, че Организация на обединените нации, която се държи от американците, прави това “, споделя Додик, заявявайки, че сърбите са били бомбардирани два пъти и няма решение на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за това.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР