Риши Сунак беше обвинен, че е избягал уплашен, след като

...
Риши Сунак беше обвинен, че е избягал уплашен, след като
Коментари Харесай

„Случайният“ мъж, който попита Риши Сунак за Руанда, всъщност е съветник на торите

Риши Сунак беше упрекнат, че е избягал изплашен, откакто се разбра, че видимо инцидентен мъж, който го разпитва на събитие за акция, в действителност е консултант на торите.

Премиерът приказва с служащи в разпределителен център в Дербишър, ден след оповестяването на общите избори, които ще се проведат на 4 юли. По време на сесията - таксувана от централата на торите като " Въпроси и отговори на личния състав " - той беше запитан за имиграцията от мъж в оранжево яке с висока видимост.

По-късно стана ясно, че членът на публиката е доктор Рос Хилс, консултант от консерваторите в съвета на окръг Лестършир. Журналистите и телевизионните фенове не бяха известени, че доктор Хилс е определен член на Торите.

Говорител на Лейбъристката партия сподели: „ Риши Сунак прекара месеци в отбягване на присъдата на гласоподавателите и даже в този момент той към момента е изплашен. “

По време на размяната, която торите отхвърлят ​​да е била спогодба, доктор Рос попита: „ Най-големият проблем съгласно мен ще бъде имиграцията в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР