Американският президент Доналд Тръмп заяви, че на световната политическа сцена

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че на световната политическа сцена
Коментари Харесай

Тръмп: Путин и Ердоган са шахматисти от световна класа

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че на международната политическа сцена има няколко „ шахматисти от международна класа”, с което Джо Байдън няма да успее да се сработи, в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати през ноември.

Владимир Путин, Си Дзинпин и Реджеп Ердоган са шахматисти от международна класа, безапелационен е Тръмп, който направи този коментар в разгара на предизборната акция. Остават броени седмици до решителните избори, на които Тръмп ще се изправи против републиканеца Байдън.

„ Вижте, научих едно нещо: Путин, Си Дзинпин, Ким Чен Ун и Ердоган са шахматисти от международна класа. Всички те мечтаят Байдън да е президент ”, съобщи републиканецът, акцентирайки, че в случай че демократът завоюва вота, няма да успее да преследва американските ползи в диалозите си с тях.

Тръмп добави още, че Байдън ще унищожи настоящето невиждано икономическо възобновяване на Съединени американски щати, в случай че завоюва изборите. Освен това, по думите на Тръмп, при този сюжет Съединени американски щати ще станат „ скучна социалистическа страна”. Последните социологически изследвания дават преднина на Байдън, само че такива бяха прогнозите и преди четири години, когато в последна сметка Хилъри Клинтън загуби борбата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР