Американският президент Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Байдън: Путин ще си плати!

Американският президент Джо Байдън съобщи, че съветският президент Владимир Путин ще понесе последствия за това, че е управлявал старания за повлияване върху президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година в интерес на Доналд Тръмп, и това ще стане скоро, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Той ще заплати цена ", сподели Байдън в изявление за телевизия Ей Би Си. Попитан какви ще бъдат последствията, американският президент отговори: " Скоро ще видите ".

Байдън направи изявлението, откакто отчет на американското разузнаване укрепи отдавнашните изказвания, че Путин стои зад изборна интервенция на Русия. Според Москва обвиняванията са безпочвени.

Същевременно американският президент означи, че " има места, където е в наш съвместен интерес да работим дружно " - като подновяването на нуклеарното съглашение СТАРТ.

По думите му двамата с Путин се познават.

" Познавам го относително добре ", съобщи Байдън и добави, че личният му опит демонстрира, че " най-важното нещо в връзките с задгранични водачи е просто да познаваш другия ".

Той сподели, че съгласно него съветският водач няма душа. Попитан дали счита Путин за палач, Байдън отговори: " Да. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР