Американският архитект Кели Уислър представи проект за футуристичен гараж, разположен

...
Американският архитект Кели Уислър представи проект за футуристичен гараж, разположен
Коментари Харесай

Вижте гаража на бъдещето ВИДЕО

Американският проектант Кели Уислър показа план за футуристичен гараж, ситуиран в пустинята. Двуетажната постройка е оборудвана с подиум, който ви разрешава да преместите главния детайл в интериора - електрическият пикап GMC Hummer EV.

Според създателя на плана футуристичният Hummer Concept Garage се намира в пустинята. При предпочитание обаче двуетажната постройка може елементарно да се интегрира в градската среда. Интериорът на гаража резервира образни детайли, които се отнасят до дизайна на електрическия Hummer EV.
 Вижте гаража на бъдещето (с асансьор и стъклен покрив) ВИДЕО

Осветените врати и транспарантен покрив са направени в същия жанр. Благодарение на деликатно подбраните довършителни материали, електрическият пикап хармонично се вписва в околното пространство.

Основното ноу-хау на гаража е кръглият асансьор, планиран под формата на подиум. С помощта на електромотори пиедесталът е в положение да повдигне Hummer EV на втория етаж, който в плана е непокътнат за жилищната повърхност.
 Вижте гаража на бъдещето (с асансьор и стъклен покрив) ВИДЕО

Според концепцията на архитекта такова решение ще разреши на жителите на къщата в действителност да се насладят на хубостта на електрическия пикап, който ще се трансформира в неразделна част от живота им.

В момента амбициозният план съществува извънредно под формата на виртуален модел. Все още не е известно дали футуристичният гараж ще бъде осъществен на процедура. Вижте в действителност какво съставлява той.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР