Министър-председателят Бенямин Нетаняху каза, че Израел остава ангажиран с предложеното

...
Министър-председателят Бенямин Нетаняху каза, че Израел остава ангажиран с предложеното
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел остава ангажиран с предложението за примирие въпреки напредъка в Рафах

Министър-председателят Бенямин Нетаняху сподели, че Израел остава зает с препоръчаното от него преустановяване на огъня и договорка за заложниците в линията Газа, а началникът на израелската войска съобщи, че останалите сили на палестинската въоръжена организация " Хамас " в град Рафах са съвсем премахнати, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
" Ние сме ангажирани с израелското предложение, което президентът (на Съединени американски щати Джо) Байдън приветства. Позицията ни не се е трансформирала. Второто нещо, което не опонира на първото, е, че няма да прекратим войната, до момента в който не унищожим " Хамас ", уточни Нетаняху в тирада в израелския Кнесет. 

Началникът на Генералния щаб на израелската войска съобщи, че бригадата на палестинската въоръжена формация " Хамас " в град Рафах е съвсем ликвидирана, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Ясно е, че се приближаваме все още, в който можем да кажем, че сме ликвидирали бригадата в Рафах, че тя е победена не в смисъл, че към този момент няма терористи, а в смисъл, че към този момент не може да действа като бойна единица ", уточни ген. Херци Халеви.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР