Александър Морфов е поканен да влезе в политиката. Големият режисьор

...
Александър Морфов е поканен да влезе в политиката. Големият режисьор
Коментари Харесай

Всички срещу ГЕРБ: Александър Морфов става министър на културата?

Александър Морфов е поканен да влезе в политиката. Големият режисьор е убеждаван от „ Продължаваме промяната ” да стане лидер на листата на партията за един от многомандатните изборни региони в София, научи „ Уикенд ”.

Предложението Морфов да е народен представител е харесано и необятно адмирирано от „ Демократична България ”, които на изборите на 4 април по всяка възможност ще се явят в коалиция с Политическа партия.

Съпругата на Морфов – актрисата Рени Врангова, от години ясно заявява в обществените мрежи принадлежността си към Демократична България. Морфов, за разлика от нея, постоянно се е пазел да декларира политическите си пристрастия. Напоследък обаче намерено се самозаявява като зложелател на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Реклама

Единственото терзание на „ положителните сили ”, както те се нарекоха, било, че Морфов не е изяснил отношението си към съветската инвазия в Украйна. Както е известно, той повече от две десетилетия слага в Москва, където е изключително уважаван.

Оказа се обаче, че режисьора е замразил работата си с руснаците след нахлуването им в Украйна и даже е дал жилището си в Бургас на украински бежанци. „ Неговата позиция е ясна – изрично е против Путин, по тази причина и замрази работата си в Русия ”, разяснява половинката му Рени Врангова.

Не е известно какъв ще бъде отговора на Александър Морфов на отправеното предложение. Възможно е обаче режисьора и да одобри, още повече, че най-вероятно поради свадите с него в Народния спектакъл може да бъде освободен в най-скоро време.

Смята се, че в случай че Демократична България и Политическа партия станат първа политическа мощ и се стигне досега, в който ще предложат държавно управление, бащата на „ Хъшове ” и „ Антигона ” ще бъде номиниран за министър на културата.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР