Легендарният създател на Междузвездни войни“ Джордж Лукас отвърна на критиците,

...
Легендарният създател на Междузвездни войни“ Джордж Лукас отвърна на критиците,
Коментари Харесай

Създателят на „Междузвездни войни“ критикува критиците, които се оплакват, че сагата не е достатъчно разнообразна: „Повечето хора са извънземни“

Легендарният основател на „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас отвърна на критиците, които настояват, че неговата поредност не е задоволително разнороден.

По време на изявление на филмовия фестивал в Кан в петък – точно преди церемонията по връчването на „ Златна палма “ в чест на приноса му към киното – Лукас напомни дългогодишната рецензия, че неговите филми включваха прекалено много бели мъже и твърди, че франчайзът постоянно е включвал разнообразни герои и личен неповторим коментар за дискриминирането.

„ Те биха споделили, „ Всичко са бели мъже. “ Бих споделил: „ Повечето от хората не са извънземни “, сподели 80-годишният основател на „ Междузвездни войни “, съгласно People.

“ Създателят на „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас се появява на филмовия фестивал в Кан през 2024 година преди да бъде почетен с премия Palme dOr. (JB Lacroix / сътрудник)

Лукас продължи, отбелязвайки по какъв начин неговата цветна галактика от извънземни същества в действителност е негова лично изявл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР