Тя наистина не прилича на себе си. Кейт Мидълтън е

...
Тя наистина не прилича на себе си. Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Не я познаха! Новият портрет на Кейт Мидълтън втрещи мрежата (Снимки)

Тя в действителност не наподобява на себе си. Кейт Мидълтън е била лице на редица портрети, модел на десетки художници, само че за първи път нейно изображение провокира такава нервност в мрежата.

Дори фотошоп издънката на принцесата не беше толкоз коментирана, колкото кралският й портрет, който краси корицата на едно от най-престижните европейски издания. Кейт не е театралничила персонално за портрета, само че той е поръчан на Хана Узор — художник, който употребява нейно изображение от 2022 година за свое ентусиазъм.

Резултатите са изненадващи и някои с съображение взеха решение, че това е насмешка. За страдание, едно от най-престижните издания в света разгласи, че го употребява за корицата си. И с това провокираха още повече диспути, че Кейт не е добре.

Един от водещите английски кралски хроникьори, Ричард Идън, обаче написа, че Кейт е добре, лекува се вкъщи, само че няма да се появи пред обществото най-малко до есента. " Нейни другари разкриват, че Кейт се лекува интензивно.

 

Най-вероятно няма да я забележим обществено до есента. И то единствено в случай че лекарите по-късно й разрешат да се покаже пред обществото. Никой не желае да я притиска и всички й желаем да се възвърне. Така че ще чакаме, колкото е нужно ", споделя още Идън.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР