Изтощена и без възможности след консултация с две ветеринарни клиники,

...
Изтощена и без възможности след консултация с две ветеринарни клиники,
Коментари Харесай

Жена заведе кучето си в приют за евтаназия. Година по-късно кучето отново е за осиновяване.

Изтощена и без благоприятни условия след консултация с две ветеринарни клиники, Кристи Перейра взе мъчителното решение предходната година да заведе обезверено болното си кученце в подслон в Мериленд да бъдат евтаназирани.

Така тя беше изумена предходната седмица, когато откри кучето за осиновяване в същата организация за избавяне на домашни любимци, от която го беше взела.

„ Имам доста въпроси, само че първо и на първо място, желая го назад с мен, ” сподели Перейра пред Асошиейтед прес в петък.

Перейра, която в този момент живее в Сан Антонио, сподели, че е работила от у дома в Мериленд, когато е платила 450 $ в края на 2022 година осиновете 2-месечна примес от хрътки от локална група Lost Dog & Cat Rescue Foundation.

Тя назова кученцето Бо и двамата бързо станаха неразделни. Бо се сгушваше до нея, до момента в който тя работеше, спеше в леглото й и даже се присъединяваше към нея, когато Перейра напускаше къщата. Но в границите на седмици стана ясно, че нещо не е наред с кученцето, сподели Перейра.

Ветеринаре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР